Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The world is on the move & so are we!

Door Karen op 10.06.2012

Wat krijg je als je fancy T-shirts, coole prints én een flinke dosis QR-codes met elkaar in de mix gooit? Een volledig nieuw & heerlijk uniek T-shirtmerk! Let's meet up with AddMyBerry enne... het is op en top Belgisch darlings!


Een T-shirt is liefst zo origineel mogelijk -niets zo vervelend als JOUW T-shirt 10 keer voorbij te zien wandelen op straat-, zalig in your face & stylish as hell. Maar een shirt met nét dat tikje extra? That's even better!

Dat moeten de mannen behind AddMyBerry ook gedacht hebben. Onder het motto 'The world is on the move & so are we!' lanceerden ze een nieuwe T-shirt collectie die niet enkel überhip is, maar tegelijk ook nog eens een pittig staaltje moderne communicatie op de fashion wereld loslaat. 


Op elk AddMyBerry shirt vind je een QR-code die je, na het inscannen met je smarthphone of tablet, naar een verborgen boodschap leidt. I for one, can't wait to find out what that's all about

Je shopt AddMyBerry online of in real life bij Must Have By Mason's in Knokke, Blue Rose in Wilrijk (Antwerpen), Café Au Lait in Wijnegem Shopping Center en vanaf maandag 2 juli 2012 bij Dany May in Antwerpen. 

Check ook zeker de AddMyBerry Facebookpagina & ontdek welke amaaaaaaaazing lady alvast helemaal fan is!

page loaded