Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tamawa rolls the ball

Door Michael op 10.06.2012

Het verhaal van Tamawa begon in 2008 toen Hubert Verstraeten, een puur Belgische designer, en Saluc, een biljartballen fabrikant uit Doornik, elkaar ontmoetten. Hubert Verstraeten was na de meeting helemaal weg van de kleurrijke shiny bakelieten ballen en de rest is geschiedenis.

De Belgische ontwerper koos ervoor om horloges op de markt te brengen, die gemaakt zijn uit dezelfde materialen als, jawel, biljartballen! Na de uurwerken had hij de smaak echt te pakken en volgde er een juwelencollectie. De nieuwe jewels betekenden ook het begin van het merk Tamawa, want de naam werd geïnspireerd op de collectie. Nog een klein weetje: de naam Tamawa is een Japans woord en betekent 'bal op stalen ring'. Very clever ;o)!


Oorbellen Tamawa € 50,-

Het accessoire brand is nog maar 4 jaartjes bezig, maar toch is het al een gevestige waarde in accessory land. How come? Tamawa zorgt er keer op keer voor dat de materialen perfect matchen. Hierdoor gaan de juwelen er b to the eautiful uitzien! Bovendien worden de must-haves in ons eigen Belgenlandje gemaakt.

Het is ook een echt plezier voor de designers om hun ideeën rechtstreeks aan het atelier, waar men de bakelieten bal met liefde bewerkt, te kunnen communiceren -aldus Tamawa-

Wij zijn alvast big fan van de horloges, waar het allemaal mee begon. De uurwerken hebben een dubbele armband, wat voor een nog iets specialere touch zorgt.


Horloges Tamawa € 245,-

 We like alles wat groot, opvallend en kleurrijk is en deze ringen behoren tot alle 3 die categoriën. Je kan kiezen uit kleuren als rood, geel, oranje, roze, paars en wit. Put a ring on it, girls!


Ringen Tamawa € 170,-

Ben je ook te vinden voor deze opvallende juwelen? Neem dan zeker een kijkje op de Tamawa website of zoek een verkooppunt in jouw buurt!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded