Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welcome Paule Ka eyewear

Door Angelique op 09.06.2012

Yes yes yes! Vanaf nu kan je niet alleen very pretty clothes scoren bij Paule Ka, maar ook brillen. Zowel de gewone als de sunglasses staan voor je klaar!

We stellen je graag voor aan de allereerste brillencollectie van het bekende modehuis. Tijdloze elegantie, meer hebben we niet nodig om het nieuwste kindje van Paule Ka te omschrijven.

L'Amy is een groep die zich al (hou je goed vast) een kleine 200 jaar met niets anders bezig houdt dan met het maken van brillen. We kunnen dus gerust van een pro spreken. Zij wilden maar al te graag hun kennis delen met Paule Ka en Serge Cajfinger, artistiek directeur van het merk, zag dat het goed was! Bovendien is Paule Ka in goede handen, want bekende labels als Kenzo, Chloé, Sonia Rykiel en vele anderen maken ook graag gebruik van de L'Amy expertise.

No summer 2012, zonder de vintage look. Dat is nu net wat Paule Ka ook dacht. De sunglasses zijn geïnspireerd op de stijl van grote madammen als Audrey Hepburn en Grace Kelly, de 2 muzen van het huis. Hun classy style van cocktailjurkjes tot girly strikjes komt duidelijk terug in de brillen and that's how we love it!  

Wie een die hard fan is van het merk, ziet meteen de onderscheidingstekens, die er nu toch iets specialer uitzien as usual. We zijn alvast helemaal weg van de strikjes en de stiksels in nylondraad die de zijkant van de bril versieren!

Er is nog meer! A sorti met de SS2012 collectie stelt het famous brand de Acapulco bril voor. This is a once in a lifetime, ladies, want wie graag een retro glasses in een hippe kleur wil bemachtigen, moet snel zijn! De brillen zijn slechts in beperkte oplage gemaakt. Go go go!

De prijzen van de fancy brillen gaan van € 125,- tot € 200,-. Ga snel naar een Paule Ka store in je buurt of shop je lievelinsgbril op de Paule Ka website.

Meer zonnebril inspiration vind je in de Belmodo.tv artikels Sunglasses at night en Zomerklaar met Fendi shades

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded