Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Volg het defilé van de Antwerpse modeafdeling live bij je thuis

Door Angelique op 07.06.2012

Het is weer zover: het jaarlijkse defilé van de Antwerpse Modeafdeling van de Artesis Hogeschool Antwerpen komt eraan! Voor vele fashion lovers is dit een absoluut hoogtepunt en dat begrijpen wij helemaal.

Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2012 kan je genieten van een wervelende show, waar alle studenten van de Modeafdeling hun creaties en installaties met veel plezier voorstellen. Niet alleen de laatsejaars laten hun ontwerpen zien, maar ook the freshments tonen wat ze in hun mars hebben.

Een internationale jury, die bestaat uit experts binnen de modewereld, beoordeelt de collecties die de revue passeren in Hangar 29 in Antwerp City. De show brengt jaarlijks meer dan 6000 modeliefhebbers van all over the world samen. Bij de show van dit jaar, SHOW2012, zal dit zeker niet anders zijn! De hele glitter & glamour society houdt niet alleen van de collecties van de opkomende talenten, ook de unieke sfeer mag er zijn.

Kan het nog beter? Of course! Dit jaar kan je ook vanuit je zetel at home de modeshow van dichtbij volgen! In samenwerking met de stad Antwerpen zal de show van zaterdag 9 juni 2012 via online streaming te volgen zijn op de website van dna en Antwerp Fashion. Allen achter de computer die dag!

Wil je iets kwijt over het defilé? No problemo, want via Twitter voorzien niet alleen onze eigen Lady T en Veerle Windels de show van commentaar, maar ook jij kan je mening delen via Twitter: hashtag#antwerpfashion. All right!

Ook miss Tiany kijkt enorm uit naar dit evenement.

De show van de Antwerpse modeacademie is een moment waar ik ieder jaar naar uitkijk. Je maakt kennis met creaties van nieuwe upcoming designers en dat is bijzonder inspirerend. Creatief geweld dat vaak zijn weg vind in de grote modewereld en zelfs soms aan de slag mag bij grote Franse modehuizen. Ik ben bijzonder trots dat de Antwerpse Modeafdeling zoveel prachtig talent in huis heeft. -aldus Tiany-

Via livestream wil Antwerpen het grote publiek de kans geven om kennis te maken met de bekendste creatieve onderwijsinstelling van ons Belgenlandje. Great idea als je het ons vraagt!

Meer info over de Antwerpse academieshows 2012 vind je in het Belmodo.tv artikel SHOW2012: Academie Antwerpen.

Waar, wanneer & hoe?

SHOW2012
Donderdag 7, vrijdag 8 & zaterdag 9 juni 2012
Hangar 29, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
Deuren: 19:00 - start show: 20:00
Ticketverkoop via de website van Ticket Antwerp  of  03.202.46.46  

De online streaming is te bekijken op zaterdag 9 juni, vanaf 20:00 op de website van dna met live-commentaar (nu al online).

Be prepared for some fashion talent!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded