Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Titi + The German Kid pops up

Door Karen op 07.06.2012

Kristien Follon is deze dagen extremely busy & dat zullen we geweten hebben! Zo was de ontwerpster van Titi + The German Kid present @ de 4de editie van de Stiletto Run met een gepersonaliseerde stand en hield ze die dag ook een modellencasting voor de campagne van haar volgende collectie. Je leest er alles over in het Belmodo.tv artikel Titi + The German Kid type of running.

Daarnaast voorzag ze enkele running ladies van een speciale Titi + The German Kid outfit. Benieuwd hoe zij eruit zagen? Check dan hun looks én die van alle andere dames in het Belmodo.tv artikel Like je favoriete Stiletto Run streetstyle look & win

Next on Kristien's list? Een pop-up store waar je niet alleen haar laatste collectie Happy Soup, maar ook een heleboel andere stock items aan very sweet prices kan scoren.

Rep je dus op vrijdag 8, zaterdag 9, vrijdag 15 & zaterdag 16 juni 2012 naar Galerij De Ware Vrienden in Hasselt 4 some serieus shopping!

When?

Vrijdag 8 & zaterdag 9 juni 2012
Vrijdag 15 & zaterdag 16 juni 2012
10:00-18:00

Where?

Galerij De Ware Vrienden
3500 Hasselt 

page loaded