Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kleur je outfit met de Vostokring

Door Michael op 06.06.2012

Maak kennis met de Vostokring. Dit woord mag dan misschien wat raar klinken, wat erachter zit is absolutely fabulous. Vostokring is immers de naam van een nieuwe ring, ontworpen door Lien Hereijgers.

Lien is een jonge, talentvolle juwelenontwerpster uit Antwerpen. En zoals je weet: als het om jonge creatievelingen gaat, staan we steeds paraat! Na haar studies in textiel- en juweelontwerp werkt ze nu volop aan haar eigen juwelencollectie. Dus niet alleen sieraden hebben haar hart gestolen, ook de textielwereld is voor haar zeker geen onbekend terrein.


Lien pakt uit met gedurfde en pretty impressive ontwerpen. Best opvallend, but hey, that's how we like it! De jonge ontwerpster wil met haar collectie ook een duidelijke boodschap aan de mensen meegeven: ga voor kleur!

Lien lanceert haar 1ste jewels collection met een zéér speciaal exemplaar: De Vostok! Deze ring verwijst naar een meer onder Antartica. Alleen weet niemand hoe dat er exact uitziet, want er is nog nooit iemand naartoe geweest.  Mystery all the way... Hierdoor kan je ongeremd je fantasie de vrije loop laten gaan en dromen wat je maar wil. Dat is nu precies wat Lien gedaan heeft en de Vostokring was born!

Kleur is number 1 prioriteit voor Lien en dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen. Door gebruik te maken van veel colors en verschillende materialen plaatst zij haar eigen fantasy world in een transparante ring.  Welke materialen ze nu net gebruikt, blijft top secret. Ahja, hoe kan je anders je fantasie laten werken?

Elke ring wordt met de hand gemaakt, waardoor ieder exemplaar een eigen, unieke persoonlijkheid heeft. Je zal dus niemand met dezelfde ring als jou zien rondlopen!

Wie nog meer wil wegdromen bij de juwelen van Miss Lien moet absoluut een bezoekje brengen aan haar website.

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded