Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blote benen galore!

Door Bieke op 04.06.2012

Juni. Nieuwe horizonten. Nieuwe lucht. Nieuwe look. Ook de Gentse Nike Annys ging op zoek naar een nieuw speelterrein, kwam met een idee en boem, pats erop: het blote benen concept is geboren! Voor de maand juni schrijft de Gentse Nike Annys namelijk haar eigen modecode voor, met als absoluut pronkstuk: de rokjes.

Wat houdt het in? Vergeet al je complexen, doe mee en laat elke dag van de maand je blote stelten zien. Lang, kort, midi of mini, het maakt niet uit als we maar een tikje bloot zien. Geen blote benen materiaal genoeg? Mogelijk in de kast van de zus of vriendin te sprokkelen en dan nog liefst zo kort mogelijk. 


Op de Blote Benen Facebookpagina en blog kan je stijltips vinden, de geschiedenis van de rok maar ook de rokjeservaring van presentatrice Eva Daeleman en schrijfster Anne Provoost. 2 knappe dames die zich engageerden voor de actie en deze maand niet te spotten zullen zijn in een lange broek, weer of geen weer. Ook Freek Braeckman en Robrecht Vanden Thoren zullen berichten over dit initiatief. Ja, Nike Annys weet van aanpakken.Kijk dus met kriebels in de buik uit naar de komende juni-dagen, naar het moment dat het land in bloei staat, de eksters naar hun nest zijn teruggekeerd en dat de zon schittert en knalt. Want... dan is het tijd om met die maagdelijk witte benen op avontuur te trekken in the city. Broeierig hete maand juni, here we come!

page loaded