Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Le Mont Saint Michel SS2012

Door Karen op 03.06.2012

Het Belmodo.tv team is een Le Mont Saint Michel fan van het 1ste uur! Ook de SS2012 collectie van het Franse label is er volgens ons weer knal op.


Le Mont Saint Michel kennen we vooral als een label dat staat voor een goeie dosis rock ‘n’ roll, een vleugje vintage hier en daar en dat alles steeds met een perfecte pasvorm en van impeccable kwaliteit. Bovendien is dit merk op en top Frans!Dit seizoen is de collectie opgebouwd rond het ‘exotic preppy’ thema. Designer Alexandre Milan maakte er een leuke mix van ‘70s vintage, bright exotic colors en grafische prints en patronen van. Natuurlijk steeds met een Frans kantje. Suuuuuper cute if you ask me!


Zachte zomerkleuren als babyblauw, botergeel en zacht roze zijn deze SS2012 de hoofspelers bij Le Mont Saint Michel. Toch spot ons fashion eye ook hier een daar een goeie portie oranje, diepblauw en die oker capri pants are sooo Audrey Hepburn anno 2012.

As always is de knitwear bij Le Mont Saint Michel weer gorgeous! Zo’n gezellige cardigan is perfect om over je schouders te slaan wanneer het Belgische weer ons -weer- ontgoochelt (but not now, yeay!). Ook de jurkjes zijn stuk voor stuk pareltjes.

Personal favourite moet toch wel de bikini zijn. Op en tot klasse. En met die toffe tas erbij: perfecte beach outfit! Wat heeft een mens nog meer nodig?

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded