Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Color greetings from Black & Blanche

Door Angelique op 02.06.2012

We stellen je graag voor aan al wat new & fabulous is! En jawel, we hebben weer een gloednieuw merk voor je klaarstaan! 

Meet Black & Blanche, een volledig made in Belgium brand, waar mode en kleuren centraal staan. De nieuwkomer zet haar 1ste stapjes in de modewereld, door elk seizoen kleurijke must-haves aan te bieden. These first steps worden gezet met... kousen. Als dat niet toepasselijk is!

Het label maakt niet alleen komaf met koude voeten, maar zorgt er ook voor dat je de meest happy & trendy feet ooit krijgt. Een kousencollectie voor mannen, vrouwen en kids, die volledig geïnspireerd is op de catwalk trendkleuren. Black & Blanche is niet van plan om het bij socks te houden, want elk seizoen willen ze iets verder gaan. Wij kijken er alvast naar uit! 

Net zoals wij, is dit merk volledig weg van alles wat color minded is. En net daarom hebben ze voor jou een handige tool klaarstaan: de Black & Blanche ColorPassPort (CPP). Geen paspoort om op reis te gaan, maar wél om fashionable op reis te gaan! 

De ColorPassPort is een hulpmiddel om de juiste kleuren te mix'n & matchen of je kan het ook gewoon als inspiratiebron gebruiken. Het patent-pending middeltje laat je op eenvoudige wijze zien welke kleuren perfect samengaan met de it colors van het seizoen. Het is een smartphone-sized machientje met 4 kaartjes. Op elke kant van the card staat een trendy kleur van het seizoen. Hoe werkt het?

Wel, weet je niet wat je moet dragen bij die oranje trui? No fearthe CPP is here! Haal je pull uit de kast en neem je CPP erbij. Schuif het oranje kaartje in het paspoort et voila, alle bijpassende kleuren komen tevoorschijn! Haal dan de Black & Blanche kousen boven en je bent helemaal ready.

Nog meer goed nieuws! Vanaf zondag 1 juli 2012, kan je de CPP applicatie downloaden. Zo kan je naar de trend kleurenbibliotheek gaan en je eigen palet samenstellen. All right! Hoe kan je aan dit wondermiddeltje geraken? 

Je kan het kopen voor € 9,95, maar je kan ook gewoon je e-mailadres registreren bij Black & Blanche en dan ontvang je ieder seizoen je eigen passport of je koopt simpelweg 2 paar kousen en je krijgt er de CPP als cadeau bij.

Als je hier al helemaal weg van bent, wacht dan tot SS2013, want dan wordt de collectie uitgebreid met accessoires. Gelukkig liggen de kousjes dit najaar al in de winkel!

Ga naar de Black & Blanche website en laat je alvast inspireren! 

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded