Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Olympic spirit

Door Bieke op 01.06.2012

Smeer je keel en zet een kruisje in je agenda want binnenkort, als in vrijdag 27 juli 2012, herenigt de hele wereld zich weer voor de vierjaarlijkse sportmanifestatie van weleer: de Olympic Games 2012. Ditmaal geen dolgedreven Chinezen maar overenthousiaste Britten die hun huisjes verhuren in shoppingwalhala Londen.

Niet alleen de sport wordt in de verf gezet, maar hier en daar komt ook een tikje fashion bij kijken. Elk land wil er namelijk op z'n best uitzien én de Stiletto run powered by La Bottega van afgelopen weekend benadrukte nog maar eens dat sport en mode een perfecte combo zijn. Dus mocht je een fiere toeschouwer zijn van de Spelen, ter plaatse of voor je tv, hou dan vooral volgende outfits in de gaten.


Het Britse team zal gekleed gaan in Adidas x River Island. De kledinggigant River Island is een samenwerking aangegaan met Adidas, de officiële sporstwear partner van de Olympische Spelen en samen ontwierpen ze een collectie voor mannen en vrouwen, voor zowel de atleten als de supporters.

In de hoofdrol? Een brullende leeuw -het symbool van het team- en de Britse kleuren: rood, wit en blauw. Deze Olympics collectie is nu al online verkrijgbaar via www.riverisland.com.


De kleding die de Belgische atleten zullen dragen, werd eerder al onthuld door modeketen JBC en ontwerper Stijn Helsen. De vrijetijdskledij zal ook beschikbaar zijn voor de trotse (Belgische) supporter en een deel van de winst schenkt JBC aan het Belgisch Olymisch en Interfederaal Comité (BOIC).

Link naar België? Ongetwijfeld het kleurenpalet bestaande uit zwart, rood en geel. Go go go get them in the JBC shops!


Deense modeketens JACK & JONES en VERO MODA kondigen met trots de samenwerking aan met Team Danmark en zullen dus tijdens de komende zomerspelen in Londen het Deense Olympisch team kleden. Beide collecties, 1 voor de mannen en 1 voor de vrouwen, werden uitgewerkt met inbreng van Henriette Engel Hansen (kajak) en Rikke Moller Pedersen (zwemmen). De lijn is gekarakteriseerd door een preppy college stijl. Exclusieve fan T-shirts zullen ook verkocht worden in de shops en online via www.jackjones.com en www.veromoda.com, vanaf midden juni 2012.

Nog ééntje om te vermelden is Kipling. Dit Belgische accessoiremerk houdt het niet alleen bij België maar tast alle grenzen en werelddelen af met hun iconische monkey! Voor elk land hebben zij een special collector's edition monkey gemaakt. From China monkey to Brasil monkey to Holland and Spain monkey, it's Olympic Monkey- and team spirit all over! Wat is jouw favoriet?


Go go go Belgium!!!

page loaded