Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Streetstyle winners invade Black Balloon

Door Tiany op 01.06.2012

Remember onze grote streetstyle contest tijdens De Invasie van Gent? Nee??? Lees dan zeker nog eens de Belmodo.tv artikels Like je favoriete streetstyle foto & win en De Invasie streetstyle winner is....

Marie & Gaëlle waren de 2 lucky ladies die deze wedstrijd wonnen. Zij mochten op woensdag 16 mei 2012 hun Black Balloon outfit gaan uitkiezen in de shop van Cléo Baele & Sarah Bos in Gent. Free shopping time!Marie, onze streetstyle winnares, is al langer fan van het merk en springt dus regelmatig eens binnen in de Black Balloon shop. De studende fotografie uit Gent wist dan ook onmiddelijk wat kiezen en ging voor dit geweldig zwart leren kleedje.

Herinner je je de streetstyle foto van Marie nog? Daar was ze ook helemaal in het zwart gekleed met a pop of yellow. Totally addicted to stylish black? Reken maar van yes!
Gaëlle, onze winnende liker, tried on wat meer outfits. Ja, wat kies je ook in een shop die tjokvol ab fab clothes hangt? Zij paste heel wat leuke dingen, waaronder een zomers, très flashy fuschia jurkje.

Uiteindelijk ging ze voor deze dress met originele print die ze ein-de-loooos kan combineren.

Zo'n voormiddagje shoppen bij Black Balloon willen onze winnaressen gerust elke dag doen & hey, can you blame them?

Wil jij ook eens totally crazy gaan bij het leuke fashion label? Trek dan een keer naar de shop in Gent. Meer over de Black Balloon winkel en de opening ervan, lees je in het Belmodo.tv artikel Black Balloon opent shop in Onderbergen.

Shop jij liever lui vanuit je zetel? No problemo, Black Balloon kan je ook gewoon lekker fashion forward online shoppen via de Black Balloon webshop.

Met medewerking van Dana Steep.

page loaded