Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zomerklaar met Fendi shades

Door Michael op 31.05.2012


Zomer is in town en dus het perfecte moment om die ideale summer shades aka zonnebril in huis te halen. Super trendy & all over voor deze zomer zijn de Fendi zonnebrillen. Belmodo.tv liet je tijdens Milaan Fashion Week vorige winter alvast wegdromen van de héérlijke creaties van het Italiaanse modehuis. Check het Belmodo.tv-artikel MFW: Fendi. Nu leggen we de klemtoon ff op de prachtige zonnebrillen van Fendi. Yeah!

De sunglasses van Fendi zijn ultravrouwelijk en gemaakt in de vorm van een vlinderdas. Bow tie galore dus met shades die perfect aansluiten bij de SS2012 collectie van Fendi. By the way, how amazing is die gouden oogschaduw? Impressive!


Belmodo.tv kon de hand leggen op de exclusieve video: backstage @ Fendi. Je krijgt alle zonnebrillen van dichtbij te zien en de uitmuntende make-up in detail. Ohh, we are ready for summer! Enjoy the video. 


De Fendi runway glasses (FS 5273) koop je deze zomer voor € 254,95. Kies uit klinkende zomerkleurtjes als Green Gradient, Blue of Aqua. 

www.fendi.com

page loaded