Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miele Food & Fashion Week 2012

Door Tiany op 31.05.2012

Het is weer zover! In september 2012 wordt het Brusselse Tour & Taxis voor de 4e keer omgebouwd tot een groot fashion paradijs!

Miele Catwalk is al enkele jaren een gevestigde waarde voor al wie van mode houdt, maar dit jaar wordt dat een tikkeltje anders. Maak kennis met Miele Food & Fashion Week! Ooooooh yes, je leest het goed! Een hele week lang zal je ondergedompeld worden in de wereld van fashion én food. Laat dat nu nét onze 2 favourite things zijn!

Net als voorgaande jaren kan je genieten van een geweldige catwalk, waar heel wat labels met puur Belgische roots hun herfst- en wintercollecties 2012-2013 voorstellen. Merken als Essentiel, Just In Case, Tim Van Steenbergen, Caroline Biss, Café Costume, Black Balloon, 29th October, La Fille d'O, Luc.Duchene, Simple Kids, Scapa, Xandres & last but not least: Edouard Vermeulen voor Natan blazen je omver. Verder laat Xandres X-line je zien hoe je vrouwelijke rondingen fashionwise volledig tot hun recht laat komen.

Naar oude gewoonte wordt ook dit keer jong ontwerperstalent in de spotlights gezet. Joanne Vanden Avenne mag zich alvast de topfavoriet van de Academie van Antwerpen en de lezeressen van Elle Belgique noemen. We zijn zo benieuwd!

Na de modeshow kan je nog volop nagenieten in de Culinaire Miele Lounge. Naast tal van top designers heeft België nog heel wat andere talenten, waar we super trots op mogen zijn.  En die vinden we niet alleen op de catwalk, maar ook in de keuken. Belgische topchefs als Wout Bru, Viki Geunes, Yves Mattagne, Lionel Rigonet en chocolatier Pierre Marcolini voorzien je gegarandeerd van tonnen lekkers. Zij bewijzen dat het culinaire en de modetrends een perfecte match kunnen zijn. Let the walking dinner begin!

 Naast young ontwerpers zijn er natuurlijk ook jonge koks. De bekende Hotelschool Ter Duinen geeft ook hun chefs in spe de kans om hun kookgaven met iedereen te delen.

Time & place

Wil je dit niet missen? Kruis dan donderdag 6 & vrijdag 7 september 2012 alvast aan in je agenda, want om 19:00 gaan de deuren open. Voor € 95,- kan je een ticket kopen voor de enige, echte avant-première en VIP-avond, die donderdag plaatsvindt. Wie zich liever vrijdagavond naar Tour & Taxis begeeft, betaalt € 75,-.

Donderdag 6 september 2012
Miele Catwalk avant-première om 19:00 in Tour & Taxis Brussel
VIP-avond
Prijs: € 95,- p.p. inclusief drankjes, hapjes en walking dinner

Vrijdag 7 september 2012
Miele Catwalk om 19:00 in Tour & Taxis Brussel
Prijs: € 75,- p.p. inclusief welkomsdrankje en walking dinner

Tickets bestellen doe je via de Miele Lifestyle website.

Bekijk hier alvast het filmpje van Miele Catwalk 2011 om helemaal in the mood te komen en check ook zeker de foto's van vorig jaar in het Belmodo.tv artikel Miele Catwalk 2011: Het fotoverslag.

Miele workshops

Begint het al te kriebelen om zelf aan de slag te gaan met pollepel of schaar? Dat kan, dankzij de nieuwe Miele Culinary Workshops en de Miele Fashion Workshops, die de Miele specialisten je aanbieden.

Op maandag 10 en dinsdag 11 september 2012 staan Viki Geunes, Wout Bru, Yves Mattagne en Pierre Marcolini klaar om je de kneepjes van het vak te leren. Tijdens deze Miele Culinary Workshop ontdek je de wereld van nieuwe smaken en chocolade met de beste chefs. PS: alleen voor wie graag zijn handen vuil maakt aan de beste lekkernijen ;o).

Op donderdag 13 en vrijdag 14 september 2012 krijg je de kans om je te ontpoppen tot een echte fashionista tijdens de Miele Fashion Workshops. Laat jezelf heerlijk verwennen met een glaasje bubbels en ga voor een totale make over! Haarproducten van Wella Professionals en make-up van Max Factor zorgen ervoor dat je er without a doubt geweldig zal uitzien. Bovendien geven Lien Degol en Heinz Gijbels je alle do's & don'ts om volledig te kunnen stralen in je outfit!

Voor dit verwenmomentje betaal je € 95,- p.p. Je lunch, de bubbles en een goodie bag t.w.v. € 20,- zijn inbegrepen!

Beide workshops vinden plaats in het hoofdkantoor van Miele in Mollem. Voor verdere informatie ga je naar de Miele Lifestyle website of bel je de info-lijn: 02.451.15.84.

Haal alvast je cocktail dress and glitter & glamour boven, want dit wordt een evenement om nooit meer te vergeten!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded