Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hugo Boss fashion show gaat 3D!

Door Michael op 30.05.2012

Hugo Boss brengt de modeshow naar een nieuwe dimensie of beter gezegd: naar the 3rd dimension.

Het merk presenteerde op vrijdag 18 mei 2012 in het verre Beijing zijn FW2012 collectie op een wel zéér speciale manier. De ontwerper organiseerde een 3D-modeshow in het National Agriculture Exhibition Centre die je bovendien ook nog eens via de online media live kon meevolgen. Een echte primeur voor de fashion world, want nooit eerder werd een 3D-modeshow op de wereld losgelaten.

Wie niet tot de lucky ones behoorde die de show in China meemaakten, had dus geen enkele reden om een sad face op te zetten. Iedereen kon alles live meevolgen via de digital platforms van Hugo Boss. Everybody happy

De campagne The new dimension Beijing zorgde voor een verrassende lancering. Specials als interviews, pre-events, lifestyle en modenieuws kon je in no time bekijken op je favo online toys. En dit allemaal in (hoe kan het ook anders) 3D! Veel fashion lovers gingen dan ook wild tekeer op hun gsm, Ipad, Facebook, Twitter & Instagram. And the the magical glasses? Die kon je online bestellen of verkrijgen in een Hugo Boss boetiek. Kreeg je geen bril te pakken, dan kon je ook gewoon alles in 2D volgen.

Als je dacht dat dit alles was, dan heb je het mis. Alsof een 3D-modeshow nog niet groots genoeg was, wilde Claus Dietrich Lahrs, de CEO van het well known brand, nóg meer. Zo kon je ook alles backstage meevolgen. En geef toe, achter de schermen meekijken is equally as fun als de modeshow zelf! Lifestyle bloggers van over de hele wereld stonden heel het event paraat om volop te posten over live updates, nieuwtjes en natuurlijk the red carpet met veel mooi volk.


Claus Dietrich Lahrs in het gezelschap van Tilda Swinton & Carina Lau


Miss world Zhang Zilin & Ryan Philippe waren ook van de partij!

Maar het kan nog groter! De 1000 gasten werden getrakteerd op een geweldige live act en konden genieten van huuuuge projecties op de (94 meter lange) catwalk

De man die het allemaal mogelijk maakte was duidelijk zeer tevreden met het hele gebeuren. "This is a very special event to premiere a wonderful collection. The fact that the show is being shared digitally and in 3D makes it an ideal fit for thuep-and- coming Asian market," aldus Mister Lahrs. 

Wil je dit allemaal van dichtbij bekijken? Good news want Belmodo.tv heeft voor jou de 2D versie én de 3D versie. Heb je dus ergens een speciale 3D bril liggen, just grab it and watch! Voor de anderen is er de gewone 2D versie. Enjoy!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded