Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion alert: snel naar FAB-store in Hasselt

Door Angelique op 30.05.2012

De FAB-store aka Fashion Across Borders in Hasselt (lees er alles over in het Belmodo.tv artikel Fashion Across Borders @ Hasselt) is al sinds vrijdag 4 november 2011 open, maar aan alle mooie pop-up store liedjes komt helaas een einde. Na 6 maanden sluit deze winkel, waar je mode en accessoires uit de Euregio Maas-Rijn kon bewonderen, haar deuren.

Niet getreurd, want de winkel is nog open tot en met donderdag 31 mei 2012! Dit wil zeggen dat je nog 2 days hebt om de ontwerpen van jonge creatieve talenten te scoren. De boodschap is kort, maar krachtig: be fast, very fast!

Heb je nog een leuke jurk nodig? Of toch liever een juweel? En wil je er bovendien op en top fashionable uitzien? Haast je dan naar de Galerij De Ware Vrienden op de Grote Markt in Hasselt, want daar is het allemaal te doen. Je kan er nog unieke stukken of koopjes van jonge designers als Sofie Claes, Branko Popovic, Hui Hui en nog vele anderen op de kop tikken.

De FAB-store was het allereerste initiatief van Fashion Across Borders (Modemuseum Hasselt , Fashion Clash Maastricht & Design Metropole Aachen) en het was zeker niet de laatste keer. De voorbije maanden waren een enorm succes voor de beginnende ontwerpers, maar ook andere winkels uit de galerij  zien de boetiek niet graag vertrekken, want nu zijn ze DE publiekstrekker kwijt.

Wie nu nog een ietsiepietsie twijfelt, (wat quasi onmogelijk is) zal met deze woorden van Kenneth Ramaekers, directeur van Modemuseum Hasselt én voorzitter van de vzw FAB, in no time overtuigd zijn!

Voor de deelnemende jonge ontwerpers was het een interessante ervaring en de omzet overtrof voor velen de verwachtingen. Ook de klanten reageerden enthousiast op deze tijdelijke winkel. De aanwezigheid van jong modetalent bleek een aangename verrassing. Er wordt dus reikhalzend uitgekeken naar een nieuw initiatief van Fashion Across Borders -aldus Ramaekers-

Lees ook zeker Kenneth's view on fashion in zijn Belmodo.tv Guest Editor artikels.

Place 2 be

FAB-store
Galerij De Ware Vrienden
Grote Markt
3500 Hasselt

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded