Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

TOV Essentials goes 4 New Luxury

Door Angelique op 29.05.2012

Dat een accessoire een outfit helemaal compleet kan maken, wisten we al. Maar wist je ook dat een fancy accessory niet altijd heel duur moet zijn? We dromen allemaal van een exclusief juweel of handtas, waar je every day volop mee kan pronken. Er is enkel 1 klein probleempje: money, money, money...

TOV Essentials weet hoe je een it accessoire maakt. Tijdloze elegantie gecombineerd met fijne details is dan ook het geheim achter hun nieuwe collectie New Luxury. Hiermee wil het merk dezelfde kwaliteit brengen als de bekende luxemerken, maar dan aan een iets beter prijsjeGood news for our wallet


Wil je niet met hetzelfde juweel als everyone else rondlopen en er niet je hele maandloon aan spenderen? Dan is deze collectie just what you need.

Je mag ook op je beide oren slapen als het om quality gaat. Alle items worden door de Amsterdamse Sahrissa Lingg ontworpen. Daarna vliegen ze naar het mooie Florence in Italië voor de final touch. Alles wordt btw met de hand vervaardigd, van halfedelstenen tot lederen riemen!  

De juwelen zijn verkrijgbaar vanaf € 70,- en de handtassen vanaf € 200,-. 

Het mag dan wel een Nederlands label zijn, toch kan je TOV Essentiels ook bij ons op de kop tikken. Check de TOV Essentials website voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded