Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stiletto Run 2012: picture time!

Door Angelique op 28.05.2012

Op zondag 27 mei 2012 werd de Hasselste ring voor de 4e keer omgebouwd tot een loopparcours. Er was slechts 1 voorwaarde: high heels only!

A sunny day & a lot of happy faces. Alleen bij de 43 loopsters was een tikkeltje gezonde spanning te bespeuren. Zij haalden hun hoogste en probably meest comfortabele heels uit de kast en gingen de uitdaging aan: om ter snelst 900 meter op hoge hakken lopen.

Wie denkt dat het alleen maar om lopen op stiletto's ging, vergist zich. De kandidates moesten zich niet alleen van hun meest sportieve kant laten zien, maar moesten ook bewijzen dat ze de nodige fashion skills hebben. Naast de stiletto streetstyle shoot (lees er alles over in het Belmodo.tv artikel Like je favoriete stiletto streetstyle look & win) konden de kandidates hun runners outfit laten zien tijdens een modeshow.

De Stiletto Run fashion show judges, mét onze eigenste Michaël 

Merve Yorulmaz werd verkozen tot best geklede deelneemster. The lucky lady ging naar huis met een designeroutfit van Stijn Helsen ter waarde van € 750,-! De 21-jarige studente was het Modemuseum van Hasselt zéér dankbaar!


Na de voorrondes was het al duidelijk dat de 4e editie van de Stiletto Run eentje van hoog niveau was. Ook al was het very hot, de ladies liepen razendsnel voorbij de supporters. Er kon er natuurlijk maar 1 de snelste zijn. Hanne Demulder, a 20 year old student, weet duidelijk hoe je snel én mooi op hakken rent! Zij won de 1ste prijs: een shoeshopping bon van La Bottega van maar liefst € 1500,-!

Voor de dames die als 2e en 3e over de eindstreep gingen, lagen er bonnen van € 750,- en € 250,- klaar. De 36-jarige Karlien Rutten en de 26-jarige Annelies Meykens waren de gelukkigen en konden ook op schoenenjacht gaan. Een paar nieuwe stiletto's maybe?

Net als vorige jaren werd er ook een pechprijs uitgereikt. De 23-jarige journaliste Sabrina Bouzoumita kreeg een chocolate price van chocolaterie Boon uit Hasselt. Als dat geen mooie troostprijs is!


Hou Belmodo.tv zeker in de gaten, want de videoreportage is coming your way!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded