Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wanted: Chanel espadrilles

Door Aline op 26.05.2012

Zoals jullie al konden lezen in het Belmodo.tv artikel: Meet Dolce Dolce, I'm living the flat life. Ik draag nauwelijks hoge hakken en ben een inventief ballerina/sneaker persoon

Temperaturen zijn ein-de-lijk wat ze moeten zijn voor deze tijd van het jaar en summer's here to stay! (I hope). Daarom werd het ook dringend tijd om een paar nieuwe espadrilles aan te schaffen. Mijn favo zomerschoeisel bij uitstek. 

Normaal gezien ga ik voor een eenvoudige donkerblauwe of een blauw wit gestreepte versie. Nothing too wild or too bold, just timeless, classy espadrilles. Maar vanaf het moment dat ik de Chanel espadrilles zag opduiken op onder meer Song of Style & Soraya Bakhtiar was ik in love... A true summer statement piece & must-have voor een espadrille lover als mezelf.

De Chanelletjes zijn wel niet van de goedkoopste, wat had je gedacht? Je zal een slordige € 500,- moeten neertellen voor je paar... 1 ding is wel zeker als je ze hebt: there will be lot's of oooh-ing & aaaah-ing from your copines!

Als Chanel Espadrilles a little bit out of your range zijn...

1. Soludos
2. Asos
3. Soludos x Mara Hoffman
4. River Island
5. Missoni
6. Valentino
7. KG by Kurt Geiger
8. Topshop
9. Penelope Chilvers
10. Soludos

page loaded