Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hampton Bays makes it happen!

Door Tiany op 25.05.2012

Al een tijdje geen goed doel meer gesteund? No worries want dankzij Hampton Bays kan jij een flinke portie 'goed doen' én bovendien in a fashionable way!

Dit jaar steunt Hampton Bays vzw ‘De Bleekweide’, een opleidings- en therapiecentrum voor jongeren & volwassenen in emotioneel herstel. Op een creatieve manier probeert de organisatie deze mensen opnieuw vertrouwen te geven na opgelopen trauma's. En dat zonder labels op iemand te kleven, want iedereen verdient volgens De Bleekweide de kans op begeleiding. Natuurlijk helpt Belmodo.tv graag mee aan zo’n fantastisch project!

En wat is het fashion deel dan? Wel, het Hampton Bays iconic T-shirt werd door een aantal Special Guests stevig onder handen genomen. Denk aan Evy Gruyaerts, Sofie Van Moll, Pascale Naessens, Jani Kazaltis, Kirsten LemaireTatjana Beloy en ook medewerkers van Hampton Bays zelf. 

Wij wilden ook graag ons steentje bijdragen en deden daarom some serious DIY-ing @ de Belmodo.tv headquarters. En al zeg ik het zelf, het resultaat mag er zijn! Ons T-shirt kreeg een batik make-over en een kraagje van veren. How cool is that?

De gepimte T-shirts worden NU verkocht via de Hampton Bays Facebookpagina. Zo'n BV-shirt kan het jouwe worden voor € 60,- en de creaties van de Hampton Bays medewerkers gaan voor € 30,- over de virtuele toonbank. And now the good part: per verkocht T-shirt gaat er ook 1tje extra naar het goede doel. De bedoeling is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen!

Belmodo.tv steunt dit project alvast ten volle, nu alleen jij nog!

page loaded