Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gentlemen’s summertrends ft. Café Costume

Door Bieke op 25.05.2012

Mannentrends, het is eens iets anders en dan zeker als je stijlvol in het zomerbeeld wilt komen te staan. Een dag van in- en uitchecken op luchthavens, lange tijd neerzitten achter het stuur of in een treincoupé, en een gekreukt pak met geurtje als resultaat. We kennen het allemaal. Café Costume, het Gentse strak-in-'t-pak label, geeft je alvast enkele tips & tricks hoe in stijl aan te komen op je vakantiebestemming of zomerse business trip.Hier komt het dan, een greep uit de high performance tropical fabrics geïnspireerd door de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman

Ben je van plan om naar Marrakech of San Remo te trekken? Ga dan voor een fijne mix van katoen en linnen. Comfortabel, elegant, licht, luchtig, minder kreuken dan een volledig linnen kostuum en dus ideaal om ontvangen te worden in een riad, zaken te doen in de souks of een zeiltochtje te organiseren in de baai van San Remo.

Kuala Lumpur? De gestreepte stof seersucker komt als geroepen. Het is een comfortabele katoenmix stof die ideaal is voor een warm en vochtig klimaat. Seersucker is gekend om de nonchalante, gekreukte look die wordt bekomen door het weefproces en komt dus niet rechtstreeks in contact met de huid. Een fris pak gegarandeerd! Nog iets, seersucker kan in de was en hoeft helemaal niet gestreken te worden...

Ruil je de magere Europese zomer in voor een frisse Zuid-Afrikaanse winter in Johannesburg, dan wordt de luxueuze wol-zijde blend aangeraden. Warm, soepel, zijdezacht en kreukvrij na een lange vlucht. Als een trip naar New York op de planning staat, verlies dan vooral je coolness niet. Werk je outfit af met een jasje in een gebreid katoen. Party temperaturen worden in 1 klap veel draaglijker.

Voor elke trip gewoonweg een tailoring à la carte, incluis een gepersonaliseerde zoektocht naar de perfecte stof. Een belmodo.tv tip: ga dus ten tijde op advies bij Café Costume!

page loaded