Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Word jij de trendspotter van H&M?

Door Angelique op 24.05.2012

Is mode je passie? Spot jij altijd de meest fashionable outfits? Ben je vrij van woensdag 4 tot en met maandag 9 juli 2012? Als het antwoord triple yesssss is, dan hebben we goed nieuws voor jou!

H&M is op zoek naar een nieuwe trendspotter voor op het Roskilde festival. Hele dagen catchy looks en peeps in geweldige outfits spotten, wie wil dit nu niet? Als jij denkt het volgende spotting talent te zijn, dan moet je zeker je kans wagen. Jawel, je leest het goed, je krijgt deze titel niet zomaar, want zoals er al eens gezegd wordt: voor wat, hoort wat. 

Nog tot zaterdag 3 juni 2012 at midnight kan je je inschrijven om mee te doen aan een wedstrijd, met een prijs om U tegen te zeggen: een wildcard én een 5-daags verblijf in Vip-style op het Roskilde Festival in Denemarken, waar je de festival trendspotter van dienst bent!

Things to do

Wat moet je doen? Als een echte scout is het jouw taak om de meeste coole en crazy looks vast te leggen op beeld. Ga snel naar de H&M Facebookpagina en post 2 foto's: 1 van jezelf, in classy clothes uiteraard en 1 van een trend die je gespot hebt. Vertel waarom dit volgens jou een trend is en je bent klaar! Piece of cake, toch?

 What's in it for you?

De jury bestaat uit Zweeds stylist Robert Rydberg, modeblogger Elin Kling en creatief consultant voor H&M Margareta van den Bosch. Zij kiezen voor België 2 lucky winners,1 Vlaamse en 1 Franse, die naar Roskilde mogen. Een geweldige ervaring die je met iemand moet delen en met wie kan dit beter dan met je best friend? Dachten wij ook! Ga met 2 naar Denemarken en geniet van de luxe in het H&M Reboot Camp 

Het H&M Reboot Camp bestaat al 3 jaar, maar toch is het voor H&M België en Luxemburg de 1ste keer dat ze hieraan meedoen. Het kamp ligt op enkele meters van het hoofdpodium en als winnaar kan je, samen met je lucky partner in party crime, genieten van een frisse douche, een slaapplaats in een 2-persoonstent en elke ochtend een vers ontbijt!  

Dit is allemaal grote fun, maar het is nóg leuker als je weet dat je ook iets voor Fashion Against Aids kan doen. Zo kan je in the camp gebruik maken van de Style Lounge. Hier kan je je haar tiptop in orde brengen of je laten maquilleren. Je kan er ook gaat eten in het restaurant of je kleren laten wassen door een ecologische wasserij. Via een donatie voor al deze activiteiten kan je het goede doel steunen, want alle opbrengsten gaan naar HIV/Aids-gerelateerde preventiecampagnes

Buiten the good life en 'de festival trendspotter titel', valt er nog meer leuks te winnen! Wie de meeste stemmen haalt met zijn/haar foto's op de H&M Facebookpagina krijgt nog een kleine (ahum) prijs: een H&M wildcard van € 1000,-! Geen paniek dus als je niet naar het festival mag, want je kan nog altijd in de prijzen vallen!

Begint het al te kriebelen? Gewoon doen, zouden we zo zeggen! 

Haast je naar de app op de H&M Facebookpagina en trendspot erop los! 

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded