Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Show 12 by La Cambre Mode(s)

Door Michael op 24.05.2012

Ben jij ook benieuwd naar het nieuwe jonge talent op de schoolbanken van de Belgische modeacademies? Dan is er goed nieuws want het einde van het schooljaar is in zicht. Naar goede gewoonte organiseren de fashion academies dan hun modeshow. Een show vol met creaties van de studenten waarbij de ogen volop gericht zijn op de laatstejaarsstudenten. New upcoming designers die je absoluut in de gaten moet houden! Zo ook de Brusselse studenten van La Cambre.

La Cambre organiseert zijn fashion show op vrijdag 8 & zaterdag 9 juni 2012 want dan zijn de Hallen van Schaarbeek the place to be voor fashion lovers. Check de website van La Cambre voor alle informatie! 

Remember de klinkende namen van vorig jaar als Céline De Schepper, Lucas Sponchiado, Gervaise Gournay, Elise Viste, Erika Schillebeeckx, Justine De Moriame, Zoé Vermeire en Séraphine d'Oultremont. Klik hier op het Belmodo.tv-artikel Academieshow '11: La Cambre voor alle foto's van vorig jaar. 

Wil jij wel eens weten wat de toekomst van de mode te bieden heeft? Kom dan zeker eens kijken naar de creaties van de studenten van La Cambre. Elk studiejaar krijgt de kans om het beste van zichzelf te tonen!

La Cambre Mode(s) Show 12
vrijdag 8 juni 2012 & zaterdag 9 juni 2012

Hallen van Schaarbeek
Rue Royale Ste. Marie 22A
1030 Brussel

Deuren openen om 20:00
Show start om 21:00

Tickets kosten € 32,- of € 17,-
Bestellen doe je via www.sherpa.be of bel naar 070/25.20.20

page loaded