Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Win een Pepe Jeans Dreampackage @ Tomorrowland

Door Michael op 22.05.2012

Het festivalseizoen staat voor de deur en natuurlijk moet je er dan tiptop uitzien. Geen festival zonder de ultieme festivaloutfit! Weet jij al wat je gaat aandoen? Pepe Jeans of course!

Pepe Jeans en Dreamville, de camping van famous dance festival Tomorrowland, hebben een leuke verrassing voor je klaarstaan. Ready?  

Nog tem zondag 24 juni 2012 kan jij de enige echte Dreampackage winnen. This package heeft zijn naam alvast niet gestolen, want jij maakt kans op een 5-daagse party ervaring op Tomorrowland. Wat houdt dit in? De winnaar krijgt 2 (jawel, je leest het goed, je mag een friend meenemen) Full Madness Comfort Passes voor het festival, een verblijf in de luxueuze Relax Room in Dreamville, 6 booze bags EN... Pepe Jeans outfits voor 3 dagen!

Geef toe, wie wil er nu niet de perfecte festivallook hebben? Hier alvast een klein voorsmaakje van hoe the jeans brand de festivalzomer ziet. Looks more than good, als je het ons vraagt.

Wordt je feestvreugde even verstoord omdat je er nu pas aan denkt dat je helemaal geen ticket hebt voor dit crazy festival? Geen probleem, want het Londense merk is 1 van de weinigen die nog tickets weggeeft. Yihaaaaa!

Wat moet je doen? Je moet gewoon vóór zondag 24 juni 2012 een jeans kopen in een Pepe Jeans boetiek. Als je dat gedaan hebt, krijg je een persoonlijke code, die je moet ingeven op de website pepejeansdreamEasypeasy!

Huphuphup, zoek de store in jouw buurt op de Pepe Jeans website & good luck

Met medewerking van Laura Gauderis

page loaded