Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vanities exclusief bij Version Originale

Door Angelique op 22.05.2012

Oooooh, wat zijn we blij om je dit nieuwtje aan te kondigen! De Brusselse Louizawijk is net wéér een stapje dichter om de absolute shopping place 2 be te worden. Ook al is deze quartier al langer een fashion spot bij uitstek, dankzij Vanities wordt dit nóg meer het geval!

Vanaf nu kan je de Vanities juwelen scoren in de luxe oulet store Version Originale in de Jean Stasstraat in Brussel. Je kan er alles over lezen in het Belmodo.tv artikel Version Originale.

This is very, very exclusive ladies, want vroeger was Colette in Parijs de dichtsbijzijnde boetiek om deze sweeties in de wacht te slepen. Ok, een shopping trip naar Parijs is altijd leuk, maar we hebben de Vanities jewels toch liever dicht bij ons!

Het merk werd in 2009 opgericht door 2 ontwerpers, Vincent Ribat & Thomas Franc, die van mode houden én van donkere 18e eeuwse schilderijen. En dat is niet het enige waardoor ze gepassioneerd zijn, want ook etnische kunst uit Kenia en Nieuw-Guinea boeit deze designers

De donkere taferelen die nu door je hoofd spoken kunnen dan wel in licht contrast staan met de glitter & glamour van de modewereld, maar vergis je niet: hun creaties zijn uiterst fashionable. Kwaliteit staat bij het merk op de 1ste plaats en er mag ook een tikkeltje elegantie bij. Rock & chic at the same time!

Zelfs de materialen hebben een mytische achtergrond, want er wordt gebruik gemaakt van herbuikbare Engelse Liberty hemden en werkpakken. 1 of meerdere schedels erop en je hebt een geweldige armband of clutch.

De accessoires geven je look net dat ietsje meer pit and we love it! Vanaf € 39,- kan je een accessoire in de wacht slepen. So go get it, girls!

Ben je ook wel te vinden voor deze stijl? Ga dan snel naar de website van Vanities en ontdek nog meer moois! 

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded