Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Noiselle by EH

Door Aline op 22.05.2012

Niet de nieuwste choco, wel een verademing op gebied van mooie schoenen! Meet Noiselle by EH

EH staat voor Ellen Haselaars, de jongedame die er een erezaak van maakte om comfortabele hoge hakken te ontwerpen en produceren. 

Op een trouwfeest in 2010 merkte de gedreven onderneemster dat alle vrouwen hun mooie pumps aan de kant lieten staan om zich op de dansvloer volledig te kunnen geven. Enderzijds is het zonde dat de pumps niet gedragen kunnen worden en anderzijds is het ook verloren geld, pijnlijke schoenen. Vanaf dat moment zag Ellen het gat in de markt en begon ze volop aan het ontwerp & design van haar eigen lijn

De pretty Noiselle pumps worden gemaakt in Italië met de allergrootste zorg. Er wordt extra aandacht besteed aan de ergonomische hiel, speciale onderlaag en extra kussentjes. Al deze features zorgen voor meer schokabsorptie, steun & comfort


Wil je deze wondershoes eens met eigen ogen bewonderen, dan kan je terecht bij onder meer La Bottega in Hasselt, Thiron in Antwerpen & Bellini in Leuven. Voor meer verkooppunten kan je terecht op de website van Noiselle by EH

Tot zaterdag 26 mei 2012 is er ook nog een Noiselle pop-up store in Brugge. Van woensdag tot zondag kan je in het Quartier Bricolé van 11:00 tot 18:00 schoentjes gaan passen & shoppen. 

Pictures by Giel Domen

page loaded