Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Time to renew your wardrobe

Door Angelique op 21.05.2012

Attention, please! Mons Lifestyle organiseert samen met de jeugherberg van Bergen Un vide dressing geant.

Kruis zaterdag 26 mei 2012 alvast aan in je agenda, want dat is het perfecte moment om je garderobe te vernieuwen. De jeugherberg van Bergen wordt van 11:00 tot 18:00 omgetoverd in een fashion addicts paradijs. Een 20-tal modeleveranciers maken hun kasten speciaal voor jou leeg! Accessoires, schoenen en kleren worden aan zeer aangename prijsjes aangeboden. Ben je bang voor een miskoop? Geen nood, want professionals van Corps à Coeur Relooking zorgen ervoor dat je met een op en top outfit naar huis gaat. 

Welke stijl of maat je ook hebt, er is voor ieder wat wils. Bovendien wordt dit een dag helemaal voor the ladies. Je kan er niet alleen nieuwe kleren op de kop tikken, maar ook je nagels laten verzorgen aan de nail bar of genieten van het beste vieruurtje ooit: cupcakes! Mjammie! 

Met de accessoires van Odawo ben je helemaal klaar voor de photo shoots. Jawel, je kan ook deelnemen aan een fotosessie!

Rep je dus dit weekend naar Bergen, want er staat héél veel leuks op je te wachten. Misschien is het dan ook wel je lucky day, want je kan er ook deelnemen aan tal van wedstrijden. Wie weet?!

Where's the party at? 

Rampe du Château 2
7000 Bergen

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded