Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Strak in ‘t badpak met women’secret w’shape

Door Bieke op 21.05.2012

Ik vermoed dat de waaierende laagjesrokken, minuscule shortjes en alle lichte doorkijkstofjes paraat liggen om in de aanslag te gaan éénmaal de zon zijn kop opsteekt... Maar ben jij diegene die stiekem nog meer van zichzelf wil prijsgeven op de eerste poolparty van het seizoen en wacht je op hét mirakelproduct dat alle lichaamszorgen in één keer wegtovert? 'U vraagt, wij draaien!', dacht women'secret

Het lingeriemerk heeft vanaf nu figuurcorrigerende badmode in zijn gamma opgenomen. Zeg vaarwel tegen alle ontgiftingskuren en dat gezond eten, want women'secret komt met een verbluffende nieuwigheid: w'shape swimwear!

Het geheim achter deze badpakken is het gebruik van de nieuwe Lycra Beauty stof die de efficiëntie van de figuurcorrigerende kledij verhoogt. Bovendien behouden de badpakken ook langer hun vorm door het gebruik van Xtra Life Lycra. Kortom, je moet dit nieuwtje proberen want wie wil nu niet een badpak aantrekken dat strak zit en dat je figuur flatteert?


De w'shape collectie is beschikbaar in het zwart en een vijftal prints. Bovendien is het aan jou de keuze indien je het badpak strapless of niet wil dragen want de riempjes komen er sowieso bij. Verkrijgbaar vanaf € 49,95. Bring on the summer 'cause we are sooo very much ready steady!

page loaded