Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashionable Housewife

Door Michael op 20.05.2012

Een prachtige outfit is 1 ding, hem onderhouden is een heel ander verhaal! Gelukkig hebben wij de perfecte tool gevonden om jullie daarbij een handje te helpen. Want Rowenta lanceert een nieuw stoomstrijkijzer in de Focus lijn. Het beestje kreeg de toepasselijke naam ‘Partner of Fashion’! 

Partner of Fashion

Het Belmodo.tv team testte het strijkijzer al eens uit -ja, het leven achter de schermen is niet altijd even glamorous- en wij zijn very impressed! Dit toestel is alles wat het beloofd te zijn: dankzij 400 microgaatjes wordt de stoom gelijkmatig verdeeld waardoor jouw garderobe er binnen de kortste keren onberispelijk uitziet. Wij zijn vooral fan van de Precision-punt die zelfs de moeilijkste stukjes gladstrijkt. Het enige nadeel? Nu heb je helemaal geen excuus meer om je outfit niet te strijken!

Bovendien zijn wij helemaal wild van de sexy look van dit toestel. Very high fashion! Op de zijkant van het toestel staat het ‘Official Partner of Fashion’ symbool, zo weet je 100% zeker dat jouw zijden bloes in goede handen is.

De ‘Partner of Fashion’ is vanaf september 2012 verkrijgbaar in de electro-zaak in je buurt vanaf € 54,99. Wel snel zijn want dit is een limited edition!

Heb je de strijkkriebels helemaal te pakken? Lees dan zeker ook het Belmodo.tv artikel Philips takes Care.

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded