Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Titi + The German Kid type of running

Door Karen op 18.05.2012

Op zondag 27 mei 2012 is het dan ein-de-lijk zover: dan vindt in Hasselt de 4de editie van de inmiddels befaamde Stiletto Run plaats. Verwacht je aan een een hele resem dolspurtende dames -wie weet ook heren?- op killer heels, een fameus aantal gillende supporters, een stevige prijzenpot -hello pretty shoes van La Bottega!- én een wel heel speciale gepersonaliseerde stand!

In die stand zal Kristien Follon, aka the lady behind Titi + The German Kid, die dag een modellencasting houden. Om haar volgende collectie te promoten gaat de ontwerpster op zoek naar modellen, figuranten, acteurs & local heroes om in een kortfilm, met als thema 'de nacht', de pannen van het dak te spelen. Droom je al jaren van je filmdebuut? Well, here's your change!

En er is meer! Ben jij 1 van de 100 sportieve fashionista's die zal meedoen aan de Stiletto Run en wil je dolgraag schitteren in een originele outfit? Schrijf je dan snel in op [email protected] en maak zo kans om 1 van de 5 lucky ladies te worden die het op een lopen zal zetten in kleding van Titi + The German Kid. Perfect om kans te maken op de designeroutfit van Stijn Helsen -ter waarde van € 750,-!- die het Modemuseum Hasselt zal schenken aan de best geklede deelneemster. I'm just saying

FYI: everything you need to know over deze editie van de Stiletto Run -yeap, ook de info over alle prijzen- kan je terugvinden in het Belmodo.tv artikel Stiletto Run 2012

And remember: run 4 fun & dress to impress!

page loaded