Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Laddervrije panty van Veritas

Door Kim op 18.05.2012

We've all been there: je hebt je spiksplinternieuwe panty nog geen kwartier aan of je blijft ergens haken. Een serieus FML moment, maar Veritas komt met een budgetvriendelijke oplossing! InSua, een huismerk van Veritas, brengt een ladderresistente panty op de markt. Just what we need!

Voortaan hoef je dus geen 2de paar meer mee te zeulen in je handtas en blijf je hopelijk verder bespaard van gênante momenten. Als je ergens blijft haken, zie je enkel een klein gaatje zoals dat ook bij een wollen kous het geval kan zijn. Wij zijn alvast benieuwd! De transparante versie is nu beschikbaar en kost € 9,95. Vanaf september 2012 kan je ook de opaque versie verkrijgen.

Zin in meer Veritas nieuws? Check dan even het Belmodo.tv artikel Carré mania.

page loaded