Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jude Law showt Vogue Eyewear for men

Door Bieke op 18.05.2012

Vrijdag, eindelijk een zonnestraal en het Italiaanse brillenmerk Vogue Eyewear dat maar liefst 2 nieuwtjes de wereld instuurt!


In primo luogo lanceert Vogue Eyewear naast hun vrouwencollectie nu ook iets voor de mannen onder ons: Vogue Eyewear for him. De collectie bestaat enerzijds uit optische brillen en anderzijds uit zonnebrillen.

En nu komt het 2de nieuwtje! Naar aanleiding van de lancering van hun mannencollectie heeft het Italiaanse brillenmerk niemand minder dan hottie Jude Law onder de arm genomen. Ook al laat het weer geen al te veel optisch gerief toe momenteel, toch weet Vogue Eyewear zich te handhaven door resoluut met de knapste man op aarde op de proppen te komen en menig vrouwen een bril uit goesting te doen kopen! Just what a belmodo.tv woman wants... Jude Law à volonté.

Voor deze gelegenheid kroop niemand minder dan Peter Lindbergh achter de lens en het is er aan te zien: een sublieme mise-en-scène. Eerder al was Jude Law ook te zien in de campagne van het parfum Dior Homme Sport.

page loaded