Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eastpak x Wood Wood: From the desert to the city

Door Michael op 17.05.2012

Een Eastpak rugzak spot je al van kilometers ver. En wie heeft nu niet zo’n iconische backpack gehad? This time komt het urban lifestyle merk met een volledig nieuwe lijn in samenwerking met het Deense Wood Wood. De ‘From the desert to the city’ lijn is misschien geen typische Eastpak collectie, maar is volgens ons wel een echt pareltje!

De colab is een verlengstuk van de Wood Wood SS2012 collectie en is geïnspireerd op de Amerikaanse woestijn. Dankzij natuurlijke materialen als gelooid leer, suède & waxed cotton krijgen de tassen & accessoires een verweerde look die je onmiddellijk doet denken aan de ruwe desert

Toch heeft deze collectie ook duidelijk aandacht voor details. Zo heeft elke bag een ander geometrisch motief dat ons doet denken aan Indianen. Een bewuste keuze want de collectie is gemaakt om de stedelijke nomade, die volgens Eastpak & Wood Wood in ieder van ons verscholen zit, te inspireren.

De collectie bestaat uit 2 rugzakken, een weekendtas, een grote & kleine tote bag, een waist bag en een pouch. Personal favourite zijn de sleeves voor laptop, iPad of iPhone. Voor een exemplaar van deze lijn betaal je tussen de € 40,- en de € 220,-. Je kan deze collectie vinden bij Rewind in GentV.i.e.r. in Antwerpen en in Brussel bij Hunting And Collecting.

De Eastpak x Wood Wood collectie zal vanaf juni 2012 in de stores liggen.

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded