Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Go for Mint

Door Patricia op 16.05.2012


The berry

Muntgroen is deze zomer niet uit het modebeeld weg te slaan en wij zijn in het bijzonder fan van muntgroene broeken. Of het skinny jeans, palazzo pants of shorts zijn, muntgroen laat zich makkelijk combineren met een heel aantal kleuren en patronen.


Tuula

Draag het met zacht ivoor, classy zwart of fluoroze. Geef je outfit een preppy touch door de kleur te combineren met streepjes of overgiet 'm met een beetje rock & roll door een luipaardtoets toe te voegen. Foto's zeggen echter meer dan 1000 woorden, dus wij verzamelden deze minty outfitinspiratie voor jullie. Let's go for green!


The Berry


Hales yeah


Law fashionista


COTTDS


Serenity Temptations


Kaleidoscope


Where did u get that?


Judy anne resullar


Chictopia


Tuula


Hellofashion123


Wicked preppy


Gabbagabbagorg

page loaded