Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sunny side up

Door Aline op 15.05.2012

Feit: de zomer nadert met rasse schreden. Probleem: het weer is een beetje in de war en geeft ons niet de gehoopte temperaturen. Bollocks!

Een echte fashionista is -of course- voorbereid op alle mogelijke weersomstandigheden, dus ook op een stralende zon. Omdat wij jullie graag zien én omdat we hopen dat de zwoele zomerdagen niet meer al te lang op zich zullen laten wachten, maakten we een selectie van de leukste zonnebrillen.

Allemaal online te koop bij Net à Porter & Louisaviaroma. Gewoon klikken, in je winkelmandje zwieren en de gevreesde visa digits (nogmaals) ingeven...

Ready, set, go!

Perfect Cat Eyes


Clockwise: Miu Miu, Linda Farrow Luxe, Prada & Retrosun

Helemaal summer 2012 zijn ongetwijfeld de cat eye sunnies, een retro model of een clean cut? Jij kiest! Sexy as hell and very diva!

Hello Jackie O


Clockwise: Carven, Prada, Thierry Lasry, Linda Farrow Luxe

Dit ronde Jackie O model is misschien niet geschikt voor elk hoofdje, maar believe us, als het je wél staat zit er maar 1 ding op: kopen én flaneren!

Sexy Aviator


Clockwise: Gucci, Yves Saint Laurent, Victoria Beckham, Linda Farrow

De Aviator gaat al een tijdje mee in de sunny bizz. Ray-Ban is zonder twijfel het populairste aviator brand, maar zoals je ziet, zijn er nog andere originele & interessante aviator sunnies

Sunnies on the edge


Clockwise: A Morir x 3 en Raffaella di Montalban

Er zijn uiteraard altijd die special sunglasses: origineel, in bepaalde gevallen very Lady Gaga en helemaal geschikt om een fashion statement te maken!

Het modelletje met de bloemetjes van A Morir lijkt mij trouwens very Lady Tiany... What ya say?

page loaded