Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Show off those curves

Door Angelique op 15.05.2012

Wij kennen het gevoel: die ene slechte onderbroek die een hele avond kan verpesten. Of je adem moeten inhouden om toch maar in die perfect dress te passen. Well honey, those days are over! Want hier is gloednieuwe shapewear collectie van Etam. Geen lelijke granny panties in huidkleur, maar glamoureuze pin-up lingerie in gorgeous colors die aanvoelt als een 2de huid.

Sublimizer

Deze sexy bodies helpen jou precies waar nodig is. Lees: een prachtig gevormde taille & een mooi geaccentueerde boezem. Perfect voor het aflijnen van je buikje & billen. In deze retro body met kanten accenten waan jij je zonder twijfel de nieuwe Mad Men secretaresse. So, move over Joan Holloway!

Pure Fit

Deze collectie is een echte revolutie op vlak van onzichtbare lingerie, net omdat ze helemaal naadloos is. Bye bye zichtbaar sliprandje! Bovendien is de collectie verkrijgbaar in 4 basiskleuren & 8 fashion kleuren van pastel tot bright and beautiful. Kies uit 8 verschillende cupvormen met of zonder push-up effect, verschillende bandjes en 11 verschillende broekjes. Zo wordt eentje kiezen wel heel moeilijk!


Muse

De Muse collectie staat voor een uitstekende fit & dito comfort. Je kan dit kanten setje in 23 kleuren spotten. Dus laat je gaan en mix een fel roze bh eens met een pauwblauw of knalgeel slipje. You know we love to mix and match!


Just feel confident and show off that pretty booty!

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded