Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel Cruise Collection 2013

Door Karen op 15.05.2012

Ons moet hij al lang niet meer overtuigen, maar voor de very few non-believers out there zeggen we het nog 1 keer: Karl Lagerfeld is & blijft de absolute Kaiser van de modewereld. Dat maakte hij afgelopen maandag 14 mei 2012 nóg maar eens overduidelijk met de voorstelling van zijn nieuwe Cruise Collectie 2013.

Die vond dit keer, zeer toepasselijk, plaats in de adembenemende tuin van het kasteel van Versailles in Parijs. Niet zo vreemd wetende dat Lagerfeld er regelmatig rondhuppelt met zijn fototoestel én er bij tijd & stond een tentoonstelling organiseert. Rumor has it dat hij meer van deze prachtige garden zou afweten als sommige historici. We'll take his word for itDe Chanel Cruise Collection 2013 bevatte een heleboel cake like jurkjes waar Marie Antoinette ongetwijfeld maar wat graag haar tanden in had gezet. Verder smeet Lagerfeld een heleboel 18de eeuwse elementen in de strijd: Victoriaanse mouwen, glimmende manchetknopen, classy shorts, korte militaire jasjes & puffy klokrokken. Alles in zeemzoete pasteltinten en overgoten met een flinke portie rushes. Yummy!To make it more modern, liet Karl zijn modellen rond de enorme fontein paraderen met snoepjeskleurige pruiken & spekzoolschoenen. Op stevige hiphop beats van M.I.A.. De -aaaaah, they're so lucky- gasten bekeken de show vanuit trompe l'oeil tuintenten en konden het frivole spektakel meer dan smaken. 


Foto's: style.com

We can't help notice dat het kasteel van Versailles deze dagen kan rekenen op flink wat fashionable attention. Want naast Lagerfeld koos ook Dior eerder al voor deze romantische omgeving om hun nieuwe FW2012-2013 collectie voor te stellen. Meer weten? Check dan zeker de Belmodo.tv artikels Dior's secret: For your eyes only... & Dior takes over Versailles.

But hey! Can you blame them? Both ;o)? 

page loaded