Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vans x Hello Kitty: Revisited!

Door Bieke op 14.05.2012

Pretty ladies, een tijdje geleden deden we de Vans x Kenzo collab al in geuren en kleuren uit de doeken in het Belmodo.tv artikel Lovin' Vans x Kenzo. Ditmaal are all eyes on your mini's want ook de kleinsten verliest Vans niet uit het oog.

Sneaker brand Vans heeft een schattige collab aan te kondigen: Vans x Hello Kitty! Dit jaar blijft het echter niet bij een schoenenlijn... Vans en Sanrio Inc., bekend om zijn wereldberoemde merk Hello Kitty, gaan ditmaal een stapje verder en lanceren naast de limited edition schoenenlijn ook een kleding- en accessoirecollectie. Lifestylestatement to the max!


 

De nieuwe schoenencollectie is een eerbetoon aan het erfgoed van beide merken, met een retrodesign van Hello Kitty en de legendarische must-have Vans-kleuren op de Classic Slip-On. De volledige collectie draait om unieke details: van een speciale voering bij de schoenen tot veters met stipjesmotief of rode strikjes als accessoires. Heb je thuis een Hello Kitty-lover rondlopen of ben je er zelf eentje? Ooooww yes, dan vind je zonder enige twijfel je gading. Een speelse collectie voor jong en oud!

 

Kortom, Vans x Hello Kitty: Revisited, met de nodige girliness.

De outcome van deze samenwerking zal vanaf juni 2012 beschikbaar zijn in de Vans-boetieks, de online shop van Vans, de Vans-verkooppunten all over the world, de Sanrio-boetieks en de online shop van Sanrio

page loaded