Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get your festival freak on

Door Karen op 14.05.2012

Festivalzomer gepland? Check! Tent geregeld? Check! Dan blijft er nog 1 vraag over: wat moet ik weer aan op zo’n festival?! No worries want JIM en JBC slaan de handen in elkaar en brengen samen een festivalcollectie uit!

De lijn is zowel voor de ladies als de gents & bestaat in totaal uit 8 stuks. Chicks kunnen kiezen uit een strapless jurkje, een statement T-shirt & een sexy jeans short met bijpassende riem. Nu nog wachten of het ‘please invite me backstage’ T-shirt ook echt werkt!

Voor de boys werden 2 bermuda’s, een casual ruitjeshemd en een hoodie ontworpen. Blut na al die festivaltickets? Geen probleem, want deze collectie is helemaal budgetvriendelijk. Je betaalt tussen de € 7,50 en € 34,90 voor 1 item.

Modellen van dienst zijn niemand minder dan de JIM VJ’s zelf. We spotten Sean Dhondt, Eline De Munck, Vincent Banis & Jelle Van Dael die er totally awesome uitzien in de kleurrijke collectie. 

Toch nog inspiratie nodig om er fashionable uit te zien op de festivalweide? Check dan zeker het Belmodo.tv artikel Best Dressed: The Coachella Edition. En vergeet niet: een flinke dosis accessoires maakt élke outfit af!

De collectie is nu exclusief te koop bij JBC.

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded