Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We love ASOS Salon

Door Catherine op 13.05.2012

We know what you'll wear next summer: ASOS Salon!

Deze capsulecollectie van webshop Asos staat voor vrouwelijk & frivool. Occasionwear voor stylish ladies

Concreet vertaalt zich dat in een tiental jurken in prachtige snitten & prints. Van een kanten kaftan tot een zwierig bloemenkleed of een pencil dress in broderie anglaise, alle jurken ademen vintage style.

De prijs ligt iets hoger dan we van Asos gewoon zijn - € 100,- tot € 200,- voor een jurk - maar de kwaliteit van de cuts is dan ook fenomenaal. Dankzij een drop waist hier & een open rug daar wordt je figuur echt in de verf gezet. Op een goede manier.


Ook aan de details werd veel zorg besteed. Appliqués, knoopjes, kraagjes en dat allemaal in een zoet kleurenpalet van ice cream colors, geïnjecteerd met shotjes neon.

Naast jurken bevat de collectie een schattige playsuit & hakjes in 4 geweldige pasteltinten. Sweeter than cherry coke - en je wordt er minder misselijk van!

ASOS Salon is aan zijn 2de zomer toe & vult de reeks eigen lijnen van de multibrand boutiek mooi aan.

The just plain ASOS Collection biedt de laatste trends tegen de scherpste prijzen; ASOS White gaat voor minimalistisch chic; ASOS Reclaimed ontstond uit legeroverstock & ASOS Africa haalt haar inspiratie uit Afrika.

Meer over dat laatste lees je in het Belmodo.tv artikel ASOS Africa en voor alle andere lijnen & de nieuwe capsulecollectie check je de ASOS website.

Dan gaan wij nu éindelijk verder met het reciteren van poëzie in onze favoriete kamer van het huis...

page loaded