Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cold winter? Hot in Passionata!

Door Michael op 13.05.2012

Keep your passport ready, want dit najaar neemt Passionata jou mee op ontdekkingsreis. En niemand minder dan supermodel Bar Refeali aka madam DiCaprio is stewardess van dienst. Fasten your seatbelts please!

We vertrekken meteen met het zwarte Casual Sexy setje. Wie voelt zich nu niet aantrekkelijk in zachte kant en zo’n see-through stofje met tattoomotief? De So Sexy BH lijkt op het 1ste zicht zeer eenvoudig, maar wie beter kijkt, ziet een klein detail in de vorm van een druppeltje. Perfect wanneer je de aandacht op een subtiele manier wil trekken, if you know what I mean.

Deze FW2012-2013 toont Passionata naast useful basics ook enkele gewaagdere stukken zoals de Belle de Nuit lingerie. In dit fashionable rood en verfijnd kant steel jij volgend seizoen zeker de show!

Voorlopig is het nog even wachten op deze lijn, maar neem intussen zeker eens een kijkje op de Passionata website. Wie weet spot je iets uit de SS2012 collectie waarin jij er nu al als een echte bombshell kan uitzien. Good luck!

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded