Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

There’s no stopping Alexa

Door Angelique op 12.05.2012

Voor wie het gemist zou hebben: we looooove Alexa Chung! Ook de colab die deze pretty lady deze lente aanging met Vero Moda zat er volgens ons knal op. Meer weten hierover? Lees dan zeker het Belmodo.tv artikel Alexa does it again… the Vero Moda way! Nu komt het label opnieuw met een high summer campaign. Starring Alexa Chung. Woehoe!

Voor de Vero Moda high summer shoot trok Alexa richting Miami. Het resultaat: prachtige foto’s die ons doen denken aan een laid back zomerdag aan het strand. Toch is de hele collectie über stylish & classy. We hadden niet anders verwacht van Miss Chung! It's all about zachte kleuren en een spannende sixties vibe deze zomer!


Our personal favourite is zonder twijfel de witte kanten jurk. It's Alexa aaaaaaaaall the way: simpel, clean maar toch edgy genoeg dankzij de ‘60 snit. De perfecte Little White Dress! Overdag draag je hem met een leren jasje en 's avonds smuk je hem op met een paar killer high heels.

Ook de all-over sequined minirok is een must have deze zomer. Die draag je, net als Alexa, simpelweg met een basic wit T-shirt. Andere accessoires heb je niet nodig!

No time to lose ladies, want wij voorspellen dat deze collectie de deur zal uitvliegen als zoete broodjes!

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded