Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet Dolce Dolce

Door Aline op 12.05.2012

I'm such a sucker for flat shoes. Als iedereen in hakken aankomt, blijf ik het liefst plat met beide voetjes op de grond. Ballerina's & All Stars zijn dan ook mijn partners in crime. De perfecte ballerina vinden is niet gemakkelijk, maar Belgisch merk LoLo seems to do the trick. Lees alles over Lolo in het Belmodo.tv artikel in love with a... Lolo ballerina

Dolce Dolce is het classy zusje van LoLo the Ballerina. Waar LoLo eerder speels voor de dag komt, is Dolce Dolce net dat tikkeltje chiquer en klassieker maar sowieso een must-have voor al de fashionista's onder ons. 


Schoenen kunnen een outfit maken of kraken en dat hebben ze bij Dolce Dolce & Lolo zeer goed begrepen! Deze winter komt Dolce Dolce dan ook met een prachtig assortiment aan elegante & geraffineerde schoentjes aanzetten. Alle pretty shoes worden trouwens gefabriceerd in bella Italia om de beste kwaliteit te garanderen!

Brogues, ballerina's, Mary Janes, pumps, derbies en enkellaarsjes: je vindt ze allemaal in de FW2012-2013 collectie van Dolce Dolce. In tijgerprint of girafmotief, pony haar of gevlochten, lakleer of nubuck? Aan jou de keuze! 


Voorlopig kan je Dolce Dolce nog niet online kopen, in tegenstelling tot zusje Lolo dat je wel online kan bestellen! Om een echte Dolce Dolce te kopen kan je wel terecht bij ondermeer Bella in Leuven en Princess in Antwerpen.

page loaded