Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior takes over Versailles

Door Bieke op 11.05.2012

It's finally here!

Vorige week wist Dior ons te teasen met een geheimzinnige trailer. Lees er alles over in het belmodo.tv artikel Dior 's secret: For your eyes only. Nu weten we dat het draait om de onbescheiden voorstelling van de nieuwe FW2012-2013 collectie. Niet alleen de nieuwe collectie maar het gehele universum van het haute-couturehuis wordt opgeroepen in de verbluffende video Secret Garden van fashion image masters Inez Van Lamsweerde en Vinoodh Matadin.

Denk aan topmodellen Daria Strokous, Melissa Stasiuk en Xiao Wen Ju die al sprintend de adembenemende gangen & tuinen van Versailles doorkruisen, uitgedost in de FW2012-2013 collectie van Dior. Picture of elegance. Terwijl de clip overloopt van romantiek, zorgt 'Enjoy the Silence' van Depeche mode voor de nodige beats.

Click to watch!

page loaded