Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Salvatore Ferragamo FW2012

Door Karen op 10.05.2012

Op woensdag 9 mei 2012 stelde Salvatore Ferragamo zijn nieuwe FW2012-2013 collectie voor in Hotel Amigo in Brussel. Het merk begon in 1919 als schoenwinkel in Santa Barbara en dat kan je nog steeds zien. Wij werden op slag verliefd op de mooie details en gorgeous shoebidoes!

Een tijdje geleden vertelden we jullie al over de Pre-Fall collectie van het merk in het Belmodo.tv artikel Pre-Fall collection 2012 by Salvatore Ferragamo. Net als bij deze lijn vinden we ook in de FW2012-2013 collectie de typische Ferragamo kleuren terug: zwart, donkerpaars, okergeel & smaragdgroen.

De inspiratie voor de nieuwste collectie is in het verleden te vinden. Bij zowel de kledij als de accessoires spotten we dan ook tal van military en baroque invloeden


Ook de iconic bag van het merk, de Sofia, werd dit seizoen in een nieuw & very soft kleedje gestoken. Dit jaar is de tas classy zwart met een patroontje en bovendien erg aaibaar.

Als je fan bent van Marilyn Monroe -en zeg nu zelf, dat zijn we stiekem toch allemaal- lees je nu best aandachtig verder. Salvatore Ferragamo brengt het shiny schoeisel van deze luscious lady opnieuw uit, samen met een aantal andere classics van het merk. 

Deze Creations zijn wereldwijd in slechts 10 winkels verkrijgbaar. En boy-o-boy, hebben wij some good news for you want... Coccodrillo en Verso in Antwerpen zijn er daar 2 van! Allen daarheen dus vanaf eind augustus, begin september. The address? Dat vind je in de Belmodo.tv artikels Coccodrillo womens boutique en Verso.


De Marilyn Monroe pumps.

Pour les hommes werd er voor de FW2012-2013 gekozen voor donkere kleuren & materialen met een hoge travel quality. De collectie werd dan ook in de slaapkamer van de very fancy hotelsuite getoond, net zoals ze in real life gebruikt zou worden.


De hele collectie doet denken aan een bekende filmster uit de jaren '50 & '60, travelling the world in ongelooflijk mooie en classy kledij. Wij dromen alvast even helemaal weg bij die gedachte alleen al!De luxury Armand Blaton Suite en some lovely food.

Een beetje geld sparen om de mooie handgemaakte schoenen, detailed accessoires en tijdloze kledij van Salvatore Ferragamo zelf te kopen? We really don't mind

Met medewerking van Dana Steep.

page loaded