Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Time flies… when wearing Bell & Ross

Door Aline op 08.05.2012

1 van de onmisbare accessoires voor zowel mannen als vrouwen is ongetwijfeld het polshorloge. Je kon al lezen in het Belmodo.tv artikel Spring time dat er een heleboel affordable watches zijn die inspelen op de trends. Hierdoor kan je makkelijk je horloge aanpassen aan je outfit zonder je blauw te betalen wink!

Er zijn natuurlijk ook die andere horloges, die een investering vragen, maar ongetwijfeld -om het met een woordspeling te zeggen- timeless pieces zijn. 



Een greep uit het Bell & Ross assortiment

Het Frans/Duitse brand Bell & Ross behoort zonder twijfel tot deze laatste categorie. Al zijn ze nog niet zo lang bezig met het maken van hun horloges, een kleine 20 jaar, toch is hun vakmanschap en precisie van de hoogste kwaliteit

Aanvankelijk inspireerde Bell & Ross zijn horloges op die van de militaire elitekorpsen. Vandaag verenigen ze al hun vaardigheden om professionele gebruikers, zoals de elitekorpsen, een uitzonderlijk uurwerk te bezorgen zonder overbodige functies, maar gemaakt met het grootste vakmanschap.  

Voor de voorstelling van hun nieuwe collectie nodigde Bell & Ross ons vriendelijk uit in de Belgocontrol Tower in Zaventem. Een unieke & onvergetelijke ervaring met een magnifiek zicht over Brussels airport, 65 meter boven de grond. 



De nieuwe collectie voor zowel mannen als vrouwen is zoals verwacht: uniek, functioneel, met de beste afwerking and it will last a lifetime...


Absolutely Mrs. K aka la sailorette op 65 meter boven de grond

Als je wil investeren in een tijdloos stuk is een Bell & Ross polshorloge highly recommended. Ik ben alvast helemaal verkocht!

page loaded