Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Iggy Pop & Daisy Lowe for Eleven Paris

Door Michael op 08.05.2012

Rock 'n Roll & Fun with a big F. Meer hebben we niet nodig om het Parijse merk Eleven Paris te omschrijven. Elk seizoen strikt het must-have label de juiste personen om een campagne te shooten die fa-bu-lous is!

Bad-ass girls met een hoog sexy gehalte poseren maar al te graag voor de lens van dit well known brand. Zo waren Zoë Kravitz, Lizzie Jagger, Alexandra & Theodora Richards en Talli Lennox al de gezichten van de Eleven Paris campagnes. En jawel, je hebt het goed gezien! Deze rock chicks zijn 1 voor 1 de hartendiefjes van bekende gezichten in de muziekwereld. Benieuwd naar hoe deze sweeties het ervan af hebben gebracht? Kom het allemaal te weten in de Belmodo.tv artikels When Zoë met Eleven Paris, Dochters Keith richards showen Eleven Paris, Going backstage @ Eleven Paris SS2012 en Eleven Paris: THE campaign.

Deze keer is het niet anders. Niemand minder dan Daisy Lowe -jawel, the beautiful daughter van Pearl Lowe & Gavin Rossendale- zal op de campagnebeelden van de wintercollectie 2012 schitteren. Zij krijgt het gezelschap van Iggy Pop, aka de innovater of Punk Rock

Om jullie geduld niet té lang op de proef te stellen, geven we je alvast deze foto als voorsmaakje. Op de rest van de campagne pics moeten we helaas nog even wachten, but we'll keep you posted!

Meer weten over Eleven Paris? Check dan zeker het Belmodo.tv artikel on our radar: Eleven Paris.

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded