Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welcome to the anti-tas

Door Michael op 07.05.2012

De anti-tas? We horen het je al zo denken: what the hell is that? Zoals de naam al doet vermoeden, is dit geen alledaagse bag, maar wel een heel speciaal exemplaar. Curious anyone?

We kennen het dilemma allemaal: welke tas moet je in hemelsnaam meenemen als je een dagje strand hebt gepland, maar daarna ook nog the city wil verkennen? Geen enkel exemplaar, dat voor beide uitstapjes goed genoeg is. Until now that is... want Charlotte Le Bon en Comptoirs des cotonniers stellen avec beaucoup de plaisir de anti-tas tas voor.

Say hi to the 2 in 1 bag: een nieuwe canvastas, die ideaal is voor stad én strand. Niemand minder dan Charlotte Le Bon, mag zich het meesterbrein achter deze (toch wel funny) creatie noemen. 

Miss Le Bon was de ideale catch om van deze zak een pareltje te maken. Een actrice met de nodige dosis humor & een tikkeltje brutaliteit, die de fashion world op haar eigen manier interpreteert. Mix & match deze eigenschappen en de " IK HOUD NIET VAN TASSEN, behalve deze!" oftewel de anti-tas is geboren.

De XXL handtas bestaat uit een combinatie van krijtkleurig katoen & lederAqua blue en koraalrood kleuren het ontwerp. Een picnic op het strand of liever washoppen in de stad? Alles kan & alles mag, want met deze it-bag kan je echt overal naartoe.

Bovendien gaat de opbrengst naar de vereniging W4, Women's Worldwide Web. Dit is een organisatie die de ontplooiing & emancipatie van jonge meisjes en vrouwen over de hele wereld in the spotlights zet. Dit doen ze door middel van scholing, monitoring en sociaal ondernemerschap. Nog een reden om de tas aan te schaffen, want je gaat er niet alleen fashionable uitzien, je steunt ook nog eens een goed doel. You go, girls!

Ben je al totally in love? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want deze city & beach bag is helemaal de jouwe voor € 45,-.  Check de e-shop van Comptoir des cotonniers en scoren maar die handel! 

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded