Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Divinely inspired Natalia Vodianova

Door Bieke op 07.05.2012

Een nieuw seizoen, lichte stofjes en Natalia Vodianova in een goddelijk geïnspireerde SS2012 collectie voor Etam. Ben je nog niet op de hoogte van de Natalia Vodianova x Etam samenwerking, lees dan de belmodo.tv artikels Back to the Stylish ThirtiesNatalia Vodianova voor Etam & Etam AW '11-'12: instant retro romantiek. Got it? Dan nu, ogen op scherp.

Ook dit seizoen heeft de Russische beauté een collectie tot leven gebracht met de nodige sprankels en sexiness. Natalia heeft de laatste hand gelegd aan 2 lingerie thema's en 2 swimwear thema's, goed voor een 50-tal zéér begeerlijke items...

Black & White is 1 van de 2 lingerie thema's en is een echte verrassing. Setjes met ongewone combinaties kant, eens mat dan weer glanzend of transparant, staan voor pure glamour. Het andere lingerie thema is verfijnd en delicaat. Luchtige (bloemen)prints, fluweelachtige kleuren, katoen, zijde en kant in de mix zorgen voor een sublieme combo.

De bikini collectie is dan weer veel gedurfder en schommelt tussen thema's als Black & Gold en Fresh & Preppy. De 1ste lijn gaat de Hollywood toer op en bestaat uit gouden metallic geprinte stofjes en gesofisticeerde vormen. In de Fresh & Preppy lijn vinden we dan weer felle kleuren, bloemenpatronen en gedurfde cuts terug.


De collectie is vanaf maandag 21 mei 2012 te vinden in de Etam shop in Brussel, Louvain-La-Neuve, Waver en Elsene. May the summer enter the building!

page loaded