Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ashton Kutcher goes Karl

Door Patricia op 04.05.2012

We houden van een beetje humor zo nu en dan, zeker als die humor modegerelateerd is. Zo moesten we toch even gniffelen bij het zien van dit reclamefilmpje voor Pop Chips waarin Ashton Kutcher in de huid kruipt van Karl Lagerfeld, euh, Darl. De video maakt deel uit van een reeks van zogezegde dating video's, waarbij de personages allemaal gespeeld werden door de acteur. 

Naast de duidelijke uiterlijke overeenkomsten tussen Darl en Karl, slaagt Kutcher erin om een paar grappige quotes te brengen. "Money creates taste and I have lots of both" en "Miracles in my mouth make an Eiffel Tower in my pants" zijn persoonlijke favorietjes. Wij denken niet dat Ashton anytime soon een bedankje zal krijgen van Chanel. Of zou Kaizer Karl zijn nieuwe tweelingbroertje kunnen appreciëren?

Een paar kleine kanttekeningen: Kutcher investeert in Pop Chips en één van de andere video's werd al uit de campagne gehaald

page loaded