Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

32e British Vogue cover voor Kate Moss

Door Kim op 04.05.2012

Dat topmodel Kate Moss al even meegaat in het modewereldje, is geen geheim. La Moss blijft zelfs op 38-jarige leeftijd campagne na campagne boeken en siert nog steeds de belangrijkste covers. Niet mis! Check even het Belmodo.tv artikel Liu Jo X Kate Moss of Dior Addict goes extreme voor nog meer Kate Moss-nieuws.

Het topmodel scoorde haar eerste British Vogue cover in maart in 1993. Anno 2012 - bijna 20 jaar later - zien we Kate terug, inmiddels haar 32e cover voor het magazine. Zal queen Moss nog lang aan de top blijven staan? Wij vinden alvast dat ze er schitterend uit ziet, maar een beetje hulp van Photoshop kan nooit kwaad natuurlijk...

bron foto: Fashionista.com

page loaded